Over Hydro Groep

Hydro Groep bestaat uit verschillende ondernemingen welke allemaal haar eigen specialiteiten hebben als het gaat om vastgoedonderhoud. Samen vormen deze ondernemingen Hydro Groep om zo een totale service aan te bieden met verschillende diensten. Een goede communicatie in grote projecten is essentieel. Het voordeel van Hydro Groep is dat wij u volledig kunnen ontzorgen en u maar één aanspreekpunt heeft.

Zo bieden wij een breed scala aan reinigingsdiensten aan, schilderwerkzaamheden, gevelrenovatie, voeg– en metselwerken.  Elke onderneming heeft haar eigen vakmensen en materieel en zijn volledig zelfvoorzienend. Kortom, wij zijn uw ideale partner voor uw project.

Hydro Groep Vastgoedonderhoud

Van kleine tot grote complexe projecten. En voor opdrachtgevers in heel Nederland. Hydro Groep neemt u het totale vastgoedonderhoud uit handen. We werken onder meer voor verenigingen van eigenaren, beleggers, vastgoedbeheerders, woningbouwcorporaties en particulieren. Altijd met evenveel zorg en kwaliteit.

Geen twee projecten zijn hetzelfde. Daarom denken we graag met u mee wat in uw specifieke situatie de beste oplossing is. Zowel in de offertefase als tijdens de uitvoering geven wij u advies over de meest effectieve oplossingen voor uw pand. We leggen daarbij de lat hoog, zodat u altijd de hoogst mogelijke kwaliteit van ons mag verwachten. Bent u benieuwd wat wij voor u en uw vastgoed kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.

Hydro Groep - Uw partner in Vastgoedonderhoud

Samen vormen wij de perfecte partner voor uw project.

Hydro Gevelwerken is een gevelrenovatiebedrijf welke gespecialiseerd is in het onderhoud van de buitenschil van uw woning. Dit onderhoud kan variëren in het renoveren van uw voegwerk tot oplossingen voor constructieve problemen.

Hydro Cleaning is een specialistisch reinigingsbedrijf met verschillende diensten. Het bedrijf heeft alle kennis en materieel in huis voor een specialistische reiniging aan uw woning, bedrijfspand, vastgoedproject of appartementencomplex.

Hydro Schilderwerken is een schildersbedrijf welke verschillende diensten aanbiedt. Zo is het bedrijf bijvoorbeeld gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerkhoutrotherstelschilder-, spuit-, kit– en behangwerk.

OnderhoudNL - Logo
Erkend-leerbedrijf-SBB