Hydro Groep Vastgoedonderhoud

Hydro Groep bestaat uit verschillende ondernemingen welke allemaal haar eigen specialiteiten hebben als het gaat om vastgoedonderhoud. Samen vormen deze ondernemingen Hydro Groep om zo een totale service aan te bieden met verschillende diensten. Een goede communicatie in grote projecten is essentieel. Het voordeel van Hydro Groep is dat wij u volledig kunnen ontzorgen en u maar één aanspreekpunt heeft.

Zo bieden wij een breed scala aan reinigingsdiensten aan, schilderwerkzaamheden, gevelrenovatie, voeg– en metselwerken.  Elke onderneming heeft haar eigen vakmensen en materieel en zijn volledig zelfvoorzienend. Kortom, wij zijn uw ideale partner voor uw project.

Hydro Groep - Ambachtelijke knipvoeg
Hydro Groep - Gevelreiniging en conservering

Samen vormen wij de perfecte partner voor uw project.

Specialistische reiniging

Wij bieden verschillende specialistische reinigingsmethoden aan voor veel soorten ondergronden. Zo zijn wij gespecialiseerd in het reinigen van metselwerk en damwandprofielen.

Meer informatie

Gevelrenovatie

Het onderhouden van uw gevels is van essentieel belang. Naast dat het de uitstraling van uw pand flink verbetert draagt onderhoud ook bij aan de levensduur.

Meer informatie

Schilderwerken

Het schilderen van uw pand vraagt om veel kennis en aandacht. Hydro Schilderwerken heeft alle kennis in huis voor vakkundig goed schilderwerk voor uw project.

Meer informatie

Metselwerken

Onze deskundige metselaars beheersen de verschillende metselsoorten en -verbanden als geen ander. U kunt ons inschakelen voor de totale uitbesteding van uw metselwerk.

Meer informatie