Binnenschilderwerk 

Scheurtjes, blaasjes, loslatende verf of verkleuring. Het zijn signalen dat uw binnenschilderwerk toe is aan vernieuwing. Wacht hier niet te lang mee. Deze beschadigingen in uw binnenschilderwerk maken uw interieur er niet mooier op, maar ook voor de kwaliteit van uw woning of bedrijfspand speelt binnenschilderwerk een belangrijke rol. Maak uw interieur af en voorzie uw pand van nieuw binnenschilderwerk.

Schilderwerk vraagt om deskundigheid

Het schilderen van uw interieur vraagt om veel kennis en aandacht. Ieder interieur en elke soort ondergrond is uniek en vereist een oplossing op maat. Kennis van de samenstelling van de ondergronden en de keuze van de juiste materialen zijn om deze reden van essentieel belang. Hydro Schilderwerken werkt met deskundige medewerkers met jarenlange ervaring en heeft alle professionele apparatuur en kennis in huis om het binnenschilderwerk van uw woning of bedrijfspand weer als nieuw uit te laten zien.

De aspecten van binnenschilderwerk:

Meestal passen we een combinatie van onderstaande technieken toe, zodat uw schilderwerk technisch en optisch weer in nieuwstaat is.

Direct contact opnemen

Onze disciplines bij binnenschilderwerk

Latex spuiten

Latex spuiten is op vrijwel iedere harde ondergrond mogelijk en wordt toegepast op zowel wanden als plafonds. Wij spuiten uitsluitend milieuvriendelijke premium latexen op waterbasis.


Lees meer

Muren schilderen

De uitstraling van uw muren zijn essentieel voor een perfect interieur. Door uw muren te voorzien van een verse schilderlaag met de juiste kleurstelling laat u uw wanden en interieur weer stralen.


Lees meer

Plafond witten

Een verkleurd plafond kan de uitstraling van uw interieur flink verpesten. Na verloop van tijd kan uw plafond namelijk gaan verkleuren en is het noodzakelijk om een keer per 4 of 5 jaar uw plafond te sauzen.


Lees meer

Wij laten uw interieur weer goed uit de verf komen.

Onze werkwijze

  • Hydro Schilderwerken voert indien de situatie daarom vraagt eerst een vrijblijvende inspectie uit om de situatie en conditie van het schilderwerk op te nemen. Onze deskundige medewerkers combineren deze gegevens om zo een goed advies en passende offerte uit te kunnen brengen.
  • Aan de hand van uw wensen en onze expertise maken wij een vrijblijvende uitgebreide offerte met hierin onze werkwijze, het type materiaal en een gespecificeerde kostencalculatie.
  • In overleg plannen wij met u een afspraak in om het betreffende schilderwerk door onze deskundige medewerkers uit te laten voeren.
  • Tijdens en na het schilderen besteden wij de grootste zorg voor uw omgeving. Zo zorgen wij ervoor dat alles netjes en schoon wordt achtergelaten en nemen wij onze benodigde materialen en eventuele afval weer mee.

Garanties

Alle werkzaamheden worden door ons bedrijf gegarandeerd vakkundig uitgevoerd; productgaranties worden door de onderscheiden fabrikanten/importeurs gedragen.

Daarnaast is er sprake van 4 garantie op het binnenschilderwerk.

De garantie is uitsluitend van toepassing op de kwaliteit van de door ons verrichte werkzaamheden en niet op schade aan of verval van het schilderwerk door andere oorzaken.

Uitstekende prijs- kwaliteitverhouding

Wij staan garant voor een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Doordat wij geheel onafhankelijk werken kunnen wij u voorzien van een scherp aanbod. Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan door middel van onderstaand formulier.

Sinds 2001 zijn schilders verplicht om voor binnenschilderwerk een verf op waterbasis te gebruiken. Deze verf is milieuvriendelijker en tevens minder schadelijk voor uw gezondheid. Daarnaast is dit een geurarme verfsoort waardoor er een minimale overlast binnen uw omgeving.

Nederland